O podjetju

“…z več kot 30 letno tradicijo!”

O nas

Podjetje
Mamut tim

Podjetje Mamut-tim d. o. o. se je na svetovni zemljevid zapisalo leta 2007, kljub temu pa nas na sedanje delo vežejo več kot 30-letne izkušnje in znanja s področja brušenja, pridobljena tako doma kot v tujini. Naše izkušnje so dodatno bile nadgrajene tudi z delom v raziskovalni ekipi v okviru raziskav na Univerzi v Mariboru.

Obstoječim in bodočim poslovnim partnerjem ponujamo celotno ponudbo izdelkov in pripomočkov za rezanje, brušenje ter obdelavo različnih materialov pod blagovno znamko MAMUT, ali pod njihovo lastno.

Vizija podjetja

Naša vizija je, da se razširimo in da razvijamo ter proizvajamo kvalitetne izdelke, ki so plod lastnega razvoja v naši proizvodnji oziroma so proizvedeni po naših strogih tehnoloških zahtevah in normativih. Na takšen način želimo ohraniti obstoječe, obenem pa dodatno razširiti nove poslovne vezi in tržišča..

Strategija

Skozi poslovne procese sledimo strategiji, ki smo si jo zastavili. Z učinkovito razvojno-proizvodno verigo želimo poslovnim partnerjem zagotoviti proizvode ustrezne kvalitete. Naš cilj je dodatna krepitev in širitev podjetja v tuje države.

Politika kakovosti

Naš cilj je proizvajati tako kvalitetne produkte, da bomo z njimi zadovoljili vse zakonske zahteve, hkrati pa s tem zadovoljili poslovne partnerje in zaposlene.

S poštenim partnerskim odnosom se trudimo ohranjati in izboljševati zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev, s tem, da se vedno držimo dogovorjenega, iščemo skupne rešitve in se prilagajamo njihovim potrebam.

Vse procese v našem prodajno proizvodnem delu vzdržujemo na nivoju zahtev implementiranih standardov ISO 9001 in ISO14001 in jih stalno izboljšujemo ter nadgrajujemo.

Nenehno vlagamo v infrastrukturo in razvoj ter zagotavljamo stalen razvoj zaposlenih z izobraževanji in usposabljanji.

Ponujamo širok izbor industrijskih plošč!

Pojdite v našo trgovino in brskajte skozi širok izbor visoko kakovostnih brusnih izdelkov.

Konkurenčne prednosti

Več kot 30 letne izkušnje in razvoja na področju brusilnih izdelkov in polizdelkov nam daje ključne prednosti pred našimi konkurenti.

Lastna proizvodnja

Ključna prednost je lastna proizvodnja visoko kakovostnih brusnih plošč in diskov.

Kakovosten servis

Zavzemamo se za visoko kakovost naših storitev ter produktov.

Hitra dostava

Ker je hitrost dobave izrednega pomena, se zavzemamo za hitro odpremo izdelkov in hitro dostavo.